مهر در سرای دانش

نرجس مقتدائی 3 مهر 1400

آغاز سال تحصیلی 1401 - 1400 در دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

بار دیگر فصل روشن «مهر» از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو ورق می خورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند.

همان گونه که فروردین نوید بخش حیات مجدد طبیعت است، مهر ماه یادآور شور و شعف و جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است.

در دومین آغاز سال تحصیلی مجازی بار دیگر مجوعه سرای دانش نیز در تمام واحدها و مقاطع با تمام توان خود را آماده این حرکت نموده است.

جشن بازگشایی مدرسه به صورت همزمان و در یک محیط ادوبی در ساعت 7:10 روز شنبه سوم مهر ماه برگزار شد. در این جشن که با پخش قرآن و سرود و آهنگ های مهر ماهی همراه بود دانش آموزان برتر در تابستان در تمامی مقاطع در دو محور معدل و تراز آزمون معرفی شدند. همچنین مدیریت و معاون آموزشی مدرسه نیز نکات ضروری سال تحصیلی را عنوان و بازگشایی را تبریک گفتند. امید است با رفع کامل اپیدمی کرونا بار دیگر شاهد دانش آموزان در مدرسه باشیم و این جشن را بسیار پرشورتر برگزار نماییم.