برنامه امتحانات میان ترم نوبت اول

نرجس مقتدائی 12 آبان 1400

اعلام برنامه میان ترم نوبت اول دبیرستان دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

با رسیدن به نیمه آبان ماه امتحانات میان ترم نوبت دوم دبیرستان دوره دوم سرا دانش واحد رسالت آغاز شد.

این امتحانات از روز شنبه مورخ 15 آبان آغاز و تا روز چهارشنبه مورخ 3 آذر ادامه دارد. این امتحانات در برخی دروس و روزها به صورت حضوری در مدرسه برگزار می گردد. دانش آموزان می توانند با توجه به نمرات کسب شده در آزمون میان ترم نقاط قوت خود را تقویت و به رفع نقاط ضعف خود بپردازند. از دانش آموزان عزیز درخواست می شود موارد ذیل را مورد توجه ویژه قرار دهند.

1. آزمون درس ستاره‌دار به صورت حضوری برگزار می‌شود.

2. حضور در مدرسه فقط با لباس مدرسه (مقنعه + لباس رسمی) مجاز است. (پوشیدن شلوار جین ممنوع است.)

3. امتحانات از 20 نمره می‌باشد.

4. تمامی دانش‌آموزان باید با داشتن ماسک و وسایل ضدعفونی در مدرسه حضور یابند.

5. برای امتحانات آنلاین، مدیریت زمان داشته باشید و پاسخ دهی به سوال‌ها را حتما در زمان تعیین شده به پایان رسانید و از پاسخنامه خود با نرم افزار CamScanner عکس بگیرید و آن را در قالب Pdf ارسال نمایید.

6. امتحانات آنلاین به صورت Webcam(وب کم) روشن برگزار می‌گردد. حتما باید برگه امتحان و دانش‌آموز در تصویر کاملا مشخص باشد و وب‌کم از ابتدا تا انتهای آزمون باید روشن باشد.