سوال و کلید امتحانات خرداد 1400

نرجس مقتدائی 27 اردیبهشت 1400

سوالات و پاسخ امتحانات خرداد ماه بر روی سامانه سرای دانش قرار گرفت.

نیم سال دوم سال تحصیلی 1400 - 1399 به فصل آخر خود رسید.

از امروز 27 اردیبهشت 1400، امتحانات نیم سال دوم مجموعه مدارس سرای دانش آغاز شد. این امتحانات در کلیه مقاطع به صورت آنلاین و برای دانش آموزان پایه نهم به صورت حضوری و هماهنگ استانی برگزار می شود. همچنین دانش آموزان پایه دوازدهم با حضور در حوزه های امتحانی، امتحانات نهایی خود را به صورت حضوری برگزار می کنند.

دانش آموزان می توانند پس از برگزاری هر امتحان سوالات و کلید آزمون را در قالب فایل PDF ، از روی سامانه سرای دانش دریافت و آزمون خود را ارزیابی کنند. این سوالات برای استفاده سایر دانش آموزان در سراسر کشور نیز در دسترس و قابل استفاده می باشد.

جهت دسترسی به فایل سوالات می توانید به آدرس زیر مراجعه و بخش نمونه سوالات امتحانی را انتخاب کنید.

لازم به یادآوری است کلیه امتحانات حضوری پایه نهم مدارس سرای دانش با رعایت تمام موارد پروتکل بهداشتی می باشد.

با آرزوی موفقیت برای کلیه دانش آموزان پر تلاش ایران عزیز