آموزش پروپوزال و پایان‌نامه نویسی در زنگ پژوهش

حسن ستاری غلامی 22 آبان 1401

در زنگ پژوهش دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد مرزداران، کلاس آموزش پروپوزال و پایان‌نامه نویسی توسط استاد سید سجاد حسینی برگزار گردید.

انجام پایان‌نامه همواره تأثیر بسیار زیادی در زندگی افراد می‌گذارد، شاید بتوان گفت که کیفیت یک پایان‌نامه‌ی خوب می‌تواند حتی مسیر زندگی خیلی از افراد را هم تغییر دهد.

یک پایان‌نامه‌ی قوی می‌تواند رزومه‌ی علمی و کاری برای هر فرد محسوب شود.

همچنین تنها راه قوی نمودن رزومه و دادن مقاله، پایان‌نامه‌ی قوی و باکیفیت است.

فصل اول پایان‌نامه، کلیات تحقیق یا پروپوزال است که تحقیق چند صفحه‌ای بوده و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌بایست برای معرفی موضوع و سؤال پایان‌نامه‌ی خود، آن را نوشته و تحویل استاد راهنما دهند.

در فرم پروپوزال باید کلیات پژوهش مانند بیان مسئله، اهمیت و ضرورت پژوهش، نمونه منابعی که قصد استفاده از آن ها را دارید، نوشته شود.

با توجه به مطالب بالا، تصمیم بر آن شد تا در زنگ پژوهش دبیرستان پسرانه دوره اول سرای دانش واحد مرزداران، بحث آموزش پایان‌نامه‌‌ نویسی نیز قرار گیرد که البته برای دانش آموزان دوره اول و دوم با توجه به دوره‌ی تحصیلی و سن آنها، آموزش‌ها طوری طراحی شده‌اند که به دور از هرگونه تکلف و خستگی ذهنی، برای دانش آموزان جذاب، قابل فهم و کاربردی باشد.