برترهای آزمون 3 اردیبهشت 1400

مسعود حمزه 8 اردیبهشت 1400

آزمون‌های کانون فرهنگی آموزش (دو هفته یکبار) فرصت مناسبی برای ارزیابی دانش‌آموزان و ایجاد سطح رقابت بین آنها می‌باشد.

در ابتدا از والدین دانش آموزان که با کوشش و تلاش خود حامی فرزندانشان در دوران تحصیل بوده و همچنین معلمان عزیز که همیشه مشوق این افتخارآفرینان بوده‌اند تشکر می‌شود که این تلاش و راهنمایی‌ها به نوعی سرمایه‌گذاری در مسیر موفقیت عزیزان می‌باشد. انشاا... این موفقیت و پیشرفت تحصیلی گامی به سوی گام‌های بلندتر و ارتقاء سطح علمی باشد.

یکی از مهم‌ترین عوامل بویایی و زنده بودن هر مدرسه توجه به اصول تشویقی خواهد بود، ما بر آن شدیم که با گفتارمان در اینجا شاید بتوانیم این دانش‌آموزان عزیز که آینده‌سازان این مملکت هستند را مورد تشویق قرار دهیم، اینان الگویی مناسب برای دیگر دانش‌آموزانی هستند که نشان داده‌اند با تلاش و کوشش می‌توان به موفقیت دست پیدا کرد.

در زیر به بعضی از این دانش آموزان اشاره شده است:

1- پایه دهم ریاضی و تجربی: آرین آرام ـ شایان وثیقی ـ امیرمحمد رحیمی صنم ـ بابک بابائی ـ پارسا پزشک زاد ـ شهریار مولانا

2- یازدهم انسانی: امید گلابی ـ امیرحسین رحیمی

3- یازدهم و دوازدهم تجربی: متین ویانی ـ امیرمحمد خدایی ـ محمدصادق بابائی