شیوه نامه برگزاری امتحانات میان ترم نیمسال اول دبیرستان متوسطه اول انقلاب

نسیمه فلاحی نژاد 11 آبان 1400

با پشت سر گذاشتن حدود یک ماه و نیم از شروع سال تحصیلی دانش آموزان عزیز با انگیزه و انرژی بیشتر خود را برای آغاز امتحانات میان ترم نیمسال اول آماده می کنند. لازم به ذکر است امتحانات میان ترم نیمسال اول دبیرستان دوره اول سرای دانش انقلاب از روز شنبه 15 آبان ماه آغاز و تا روز شنبه 29 آبان ادامه دارد. دانش آموزان عزیز توجه داشته باشند امتحانات راس ساعت 14:15 در فضای ادوبی کانکت برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است برای موفقیت در امتحان و کسب نتایج رضایت بخش دانش آموزان عزیز مطالب کتاب های درسی خود و کتاب کار و خلاصه درس ها را با دقت مطالعه کرده تا موفق به کسب نمرات مطلوب شوید.

برنامه امتحانات میان ترم و شیوه نامه برگزاری امتحانات و بودجه بندی دروس در قالب فایل پیوست در ادامه قابل مشاهده است.

امید است امتحانات را با سربلندی پشت سر گذاشته و با شناسایی نقاط ضعف خود تلاشتان را دوچندان کرده و در صدد رفع آنها برآیید. با آرزوی موفقیت برای تک تک دانش آموزان پرتلاش سرای دانشsmiley