روز شاد مدرسه با اهداء کارنامه و جوایز

احمد خورشیدی 27 اسفند 1399

کارنامه های نیمسال اول به همراه جوایز در روز شاد سرای دانش به دانش آموزان داده شد.

یک نیمسال گذشت.

سال و نیمسالی متفاوت. متفاوت از تمام آنچه در سال های گذشته به چشمانمان دیده بودیم. سالی پر از تجربه های گوناگون. روزهایی که استرس بیماری کرونا و یا حتی درگیری با آن روزهایمان را پر کرده بود.

آموزش آنلاین، برنامه ای که در سال گذشته تصور می کردیم برای چند روز با آن درگیر هستیم، اما ین طور نبود.

آموزش تعطیل نشد. دانش آموزان پر تلاش سرای دانش به همت تمام کادر آموزشی و البته با امکاناتی که پدران و مادران در اختیار دانش آموزان قرار دادند سال تحصیلی جدید را با جدیت دنبال نمودند و نتایج درخشان این برنامه را در کارنامه های درخشان نیمسال اول مشاهده نمودند.

سرای دانش بار دیگر فرزندان خود را دید.

در روزهای شاد سرای دانش به منظور حفظ سلامت کلیه عزیزان، با برنامه ریزی های انجام شده، دانش آموزان به همراه اولیا خود جهت دریافت کارنامه و جزوات نیمسال دوم به مدرسه آمدند.