برگزاری حضوری امتحانات متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

نرجس مقتدائی 5 دی 1400

برگزاری حضوری امتحانات متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

امتحانات نیم سال اول متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت به صورت حضوری آغاز شد.

با فرا رسیدن دی ماه و آغاز فصل امتحانات دانش آموزان متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت در آزمون ها حاضر شدند.

بعد از گذشت 3 نیمسال که امتحانات به خاطر شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس به صورت غیرحضوری برگزار شده بود، در این نیمسال و با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی آزمون های کلیه پایه ها و رشته ها به صورت حضوری برگزار می شود. امتحانات از تاریخ 4 دی آغاز و تا 27 دی ماه ادامه دارد. امتحانات دانش آموزان پایه دوازدهم در ساعت 8 صبح و امتحان دانش آموزان پایه دهم و یازدهم در ساعت 10 صبح برگزار می گردد. پس از برگزاری امتحان دانش آموزان می توانند سوالات و کلید امتحان خود را با مراجعه به سایت مجموعه مدارس سرای دانش به آدرس زیر مشاهده کنند.

www.sarayedanesh.sch.ir